Woorden

0

Karakters

0

Woordenteller

Woordentelling is bekend bij mensen die betaald krijgen voor het schrijven. De meeste academische documenten hebben enkele lengtebeperkingen, of het nu 1000 of 80.000 woorden zijn. Hoewel er beperkingen kunnen zijn aan alinea's of pagina's, is het gebruikelijk om dit soort barrières in woorden of karakters te meten. Binnen de limiet blijven is essentieel. Er is zelfs een specifieke classificatie van romans op basis van het aantal woorden. Het tellen van woorden heeft een lange geschiedenis, ingegeven door diverse doeleinden. Maar het oorspronkelijke doel van deze tellingen was om een vocabulaire van een bepaald type te ontwikkelen, zoals van zeldzame, veel voorkomende, nuttige of essentiële woorden met als uiteindelijk doel het genereren van woordenboeken voor het onderwijzen en leren van stenografie, spelling of het gemakkelijkst lezen en efficiënt mogelijk.

Wat is Wordcounter?

Wordcounter is een tool die het mogelijk maakt om karakters, woorden, zinnen, alinea's en pagina's in realtime te tellen, samen met grammatica en spellingcontrole. Een van de voordelen is de analyse van de dichtheid van woorden, waar u kunt zien welke termen u meer door de tekst herhaalt (handig om bijvoorbeeld een goede SEO te maken) en, in het bijzonder, een stopwatch om te bepalen hoe lang het duurt. Het is ook in staat om u te vertellen hoe vaak de woorden van uw tekst worden herhaald, evenals de constructie van twee of drie meest voorkomende woorden. Patronen vinden in grote schrijfsets kan moeilijk met de hand te doen zijn, maar computers kunnen helpen. Woordenteller helpt u tekst kwantitatief te analyseren, maar toont u de meest gebruikte woorden en zinnen.

Moderne webbrowsers ondersteunen het tellen van woorden en er is een grote verscheidenheid aan instrumenten online beschikbaar, sommige teksteditors hebben ook een native tool voor het tellen van woorden. Er kunnen kleine en zelfs substantiële verschillen zijn in de resultaten van het tellen van woorden die worden geproduceerd door verschillende engines voor het tellen van woorden. Momenteel definiëren geen regels of systemen welke instrumenten of schema moeten worden gebruikt voor het tellen van woorden, en verschillende tools voor het tellen van woorden gebruiken hun schema's ervoor. De meest gebruikelijke definitie van het woord is 'letters omgeven door een opening die enige betekenis heeft', maar verschillende programma's hebben verschillende betekenissen in dit ene object.

Woordentelling met Microsoft Word

De meeste mensen typen hun teksten in Microsoft Word, het meest gebruikte instrument voor het tellen van woorden. Microsoft Word Statistics beschouwt alles tussen twee spaties als een woord, of het nu een cijfer of een symbool is. Aan de andere kant neemt Word de tekst in tekstvakken of vormen niet op in zijn woordentellingstatistieken, die soms een aanzienlijk aantal woorden kunnen toevoegen aan uw aantal woorden.

Specifieke tools voor het tellen van woorden

De specifieke tools voor het tellen van woorden zijn nauwkeuriger dan Microsoft Word. Meestal kan een gebruiker bepalen of u getallen wilt tellen of de tekst van aanvullende objecten wilt opnemen in de statistieken voor het tellen van woorden. De beste tools voor het tellen van woorden hebben meestal mogelijkheden voor het tellen van woorden in kopteksten, voetteksten, notities, voetnoten, eindnoten, tekstvakken, vormen, opmerkingen, verborgen tekst, tekst in ingesloten en gekoppelde documenten. Ze kunnen ook het aantal woorden leveren in een groot aantal bestandsindelingen.

Ze zeggen dat vanwege deze verschillen het aantal woorden dat wordt geproduceerd door specifieke tools voor het tellen van woorden gewoonlijk meer woorden / eenheden telt dan het aantal woorden in Microsoft Word.

Apps voor het tellen van woorden

Hoewel ze niet zoveel functies hebben als desktopversies, zijn er ook mobiele applicaties voor het tellen van woorden en karakters. In het geval van Android kunnen we gebruik maken van Word Counter, een simpele app die alleen woorden telt, karakters met spaties, karakters zonder spaties en zinnen.

De iPhone-applicatie is nog eenvoudiger en de titel laat weinig ruimte voor onzekerheid: laat het aantal woorden, tekens of alinea's zien, en dit is wat de app doet, niet meer of minder.

 • Woorden
  0
 • Unieke woorden
  0
 • Karakters
  0
 • Karakters (geen spaties)
  0
 • Zinnen
  0
 • Langste zin (woorden)
  0
 • Kortste zin (woorden)
  0
 • Gem. Zin (woorden)
  0
 • Gem. Zin (tekens)
  0
 • Gemiddelde. woord lengte
  0
 • Paragraaf
  0
 • Pagina's
  0
 • Lettergrepen
  0
 • Lijnen
  0
 • Leestijd
  0
 • Spreektijd
  0
 • Hand schrijven tijd
  0
Dichtheid

We gebruiken cookies, alleen om bezoeken aan onze website bij te houden, we slaan geen persoonlijke gegevens op.