Думи

0

Символи

0

Брояч на символи

Какво е брояч на символи

Брояч на символи се дефинира като броене или калкулатор на символи, използвани във всеки текст. Броячите на символи се предлагат във файлови формати и като уеб-базирана платформа, която е лесна и удобна за използване. Понякога потребителите на инструмента за брояч на знаци предпочитат простота пред подробната информация за писане, която обикновено предлага брояч на думи, и това предоставя този инструмент за броячи. Броячът на символи също определя броя на символите и броя на думите, което често е единствената информация, която трябва да знаете за писането си. Чрез този инструмент вие веднага получавате подробна информация със светкавична скорост.

Колко важно е да използвате брояч на символи

Винаги и когато броят на действителните знаци в даден текст има значение, значението на използването на брояч на знаци се увеличава. Например за учениците често има някои ограничения или минимуми за домашните им задачи. Същото важи и за кандидатстване в колеж, колеги в компании или собственици на бизнес. Спазването на тях може да окаже значително влияние върху начина, по който вашето писане се преглежда и оценява, тъй като инструментът помага и показва дали сте способни да следвате основните указания. Броячът на символи може да ви гарантира, че случайно не превишавате лимитите или дори да не спазвате минимални стойности, които могат да бъдат основният показател за вашите текстове.

Тази информация за броя на знаците в даден текст също може да бъде доста полезна за авторите. Познаването на броя на думите, знаците, редовете и т.н. може да помогне на писателите да разберат по-добре дължината на своето писмено съдържание и след това улеснява работата, за да показват страниците на текста по определен начин. За онези писатели, които пишат за вестници и списания, особено там, където има ограничено пространство, познаването на предимството на използването на брояч на символи може да помогне на писателя да получи най-необходимата информация в това ограничено пространство. Освен това за търсещите работа знанието на броя знаци от автобиографията им може да е от съществено значение, за да получат цялата информация, която желаят да напишат, на една страница. Писателите могат да се заблуждават с различни шрифтове, размери и интервали, за да регулират броя символи, които могат да се поберат на една страница, но е жизненоважно да се знае количеството, което писателят се опитва да предостави на една страница.

Как да използвам брояч на символи

За да разберете и изчислите номера на символа и думата на записа, копирайте и поставете текста направо в инструмента за брояч на символи. Ако не сте подготвили съдържание за преброяване на знаците, можете да пишете директно в текстовата област на този инструмент. След като го направите, уеб-базираният инструмент за онлайн брояч на символи веднага ще покаже и двете броя на вашия текст, който е вмъкнат. Инструментът за брояч на символи може да бъде полезен и удобен в много случаи. И все пак този инструмент може да бъде особено полезен, когато пишете за минимално и максимално ограничение на символите.

Често се счита, че броячът на знаци се използва само за английски, което е погрешно твърдение. Инструментът може да бъде полезен за тези, които пишат на неанглийски езици, където броят на символите е важен и важен. Например, това може да се случи за следните езици: корейски, японски, китайски и др., Където символите изглеждат в основата на писмения език. Дори за онези хора, които не пишат на английски, простото познаване на използването на брояча на знаци за писане е доста полезно за тяхното писане.

Как да броим символи в софтуера за обработка на Word

OpenOffice - Изберете лентата с менюта "Инструменти" и след това кликнете върху "Брой думи". Веднъж ще се появи изскачащ диалогов прозорец, който ще покаже точния брой символи.
AbiWord - Изберете менюто "Инструменти". След това натиснете „Брой думи“. Изскачащ прозорец ще ви покаже общия брой знаци.
Microsoft WordPad и Microsoft Notepad са прости текстови редактори и двата софтуера не съдържат функция за брояч на символи.

Как да броим символи в MS Word

Microsoft Word има чудесна функция за изчисляване на думите в документ. Освен броя на думите, MS Word може да предложи и броя на символите, използвани в отчет. Познаването на броя символи на вашата хартия е полезно, без значение дали сте собственик на бизнес, студент, писател и др. Например, като писател на свободна практика, често клиентът може да има конкретен брой знаци, които той / тя иска да получите, или за собствениците на фирми формулярът за контакт за клиент може да изглежда специфичен за броя знаци.

Какви са основните ограничения на броя символи

Като цяло повечето онлайн, базирани на брояча символи нямат ограничение за дължината на текста, който вмъквате за броене. Някои сайтове и приложения в социалните медии обаче ограничават прекомерната употреба на символите в текста. Следователно ограниченията на думи и знаци са доста често срещани, особено в наши дни в Интернет. Повечето хора са по-склонни да знаят за 140 знака в случай на туитове в Twitter, но ограниченията на знаците не са определени за Twitter.

Както всеки друг сайт в социалните медии, например, Facebook има специфични изисквания за дължина за писане в емисията, публикуване

 • Символи
  0
 • Символи (без интервали)
  0
 • Думи
  0
 • Уникални думи
  0
 • Изречения
  0
 • Най-дългата присъда (думи)
  0
 • Най-краткото изречение (думи)
  0
 • Ср. Изречение (думи)
  0
 • Ср. Изречение (символи)
  0
 • Средно аритметично. дължина на думата
  0
 • Параграф
  0
 • Страници
  0
 • Срички
  0
 • Линии
  0
 • Време за четене
  0
 • Време за говорене
  0
 • Време за писане на ръка
  0
Плътност

Използваме бисквитки, само за да проследяваме посещенията на нашия уебсайт, не съхраняваме лични данни.