Ord

0

Symboler

0

Symboler Tæller

Hvad er karaktertæller

Tællertæller defineres som et antal eller lommeregnere af tegn, der bruges i enhver tekst. Karaktertællere fås enten i filformater og som en webbaseret platform, som er nem og praktisk at bruge. Nogle gange foretrækker brugere af tegntællerværktøjet enkelhed frem for de detaljerede skriveoplysninger, som en ordtæller normalt tilbyder, og det er hvad dette tællerværktøj giver. Tegntælleren bestemmer også antal tegn og antal ord, hvilket ofte er den eneste information, du har brug for at vide om din skrivning. Via dette værktøj modtager du straks detaljerede oplysninger med lynets hurtige hastighed.

Hvor vigtigt det er at bruge Character Counter

Når og hvor antallet af faktiske tegn i en tekst betyder noget, øges vigtigheden af brug af karaktertæller. For eksempel er der for studerende ofte nogle grænser eller minimum for deres lektieopgaver. Det samme gælder for universitetsansøgninger, kolleger i virksomheder eller virksomhedsejere. At overholde disse kan have en betydelig indflydelse på, hvordan din skrivning gennemgås og klassificeres, da værktøjet hjælper og viser, om du er i stand til at følge grundlæggende anvisninger. Tegntælleren kan sikre, at du ikke ved et uheld går over grænserne eller endda ikke overholder minimumsgrænser, der kan være den primære metric for dine tekster.

Disse oplysninger om antallet af tegn i en tekst kan også være ret nyttige for forfattere. At kende antallet af ord, tegn, linjer osv. Kan hjælpe forfattere med at forstå længden af deres skrevne indhold bedre og derefter gøre det lettere at arbejde med at vise siderne i teksten på en bestemt måde. For de forfattere, der skriver til aviser og magasiner, især hvor der er begrænset plads, ved at kende fordelen ved brug af karaktertællere kan hjælpe forfatteren med at få de mest nødvendige oplysninger ind i det begrænsede rum. For arbejdssøgende kan det desuden være vigtigt at kende antallet af tegn i deres CV for at få al den information, de ønsker at skrive, på en enkelt side. Forfattere kan narre med forskellige skrifttyper, størrelser og mellemrum for at justere antallet af tegn, de kan passe på en enkelt side, men det er vigtigt at kende det beløb, som forfatteren forsøger at give på en enkelt side.

Sådan bruges Character Counter

For at finde ud af og beregne tegnet og ordnummeret på skrivningen skal du kopiere og indsætte teksten lige ind i tegntællerværktøjet. Hvis du ikke har forberedt indhold til at tælle tegnene, kan du skrive direkte ind i tekstområdet for det værktøj. Når det er gjort, viser det webbaserede onlinetegn-tællerværktøj straks begge optællinger for din tekst, der er indsat. Tegntællerværktøjet kan være nyttigt og praktisk i mange tilfælde. Alligevel kan dette værktøj være særligt nyttigt, når du skriver for tegnets minimale og maksimale begrænsning.

Character Counter anses ofte kun for at være brugt til engelsk, hvilket er den forkerte udsagn. Værktøjet kan være nyttigt for dem, der skriver på ikke-engelske sprog, hvor antal tegn er vigtige og vigtige. For eksempel kan det være tilfældet for følgende sprog: koreansk, japansk, kinesisk osv., Hvor tegn ser ud til at være grundlaget for skriftsproget. Selv for de mennesker, der ikke skriver på engelsk, er det ganske gavnligt for deres skrivning at kende brugen af karaktertælleren til at skrive.

Sådan tælles tegn i tekstbehandlingssoftware

OpenOffice - Vælg menulinjen "Værktøjer" og klik derefter på "Antal ord". En pop op-dialogboks vises en gang og viser det nøjagtige antal tegn.
AbiWord - Vælg menuen "Værktøjer". Tryk derefter på "Word Count". Et pop op-vindue giver dig det samlede antal tegn.
Microsoft WordPad og Microsoft Notepad er enkle teksteditorer, og begge software indeholder ikke en tegntællerfunktion.

Sådan tælles tegn i MS Word

Microsoft Word har en fantastisk funktion til at beregne ordene i et dokument. Udover ordtællingen kan MS Word også tilbyde optællingen for de tegn, der bruges i en rapport. At kende antallet af tegn på dit papir er nyttigt, uanset om du er en virksomhedsejer, studerende, forfatter osv. F.eks. Kan en klient som freelance-forfatter ofte have specifikke karaktertællinger, som han / hun vil have dig til at opnå, eller For virksomhedsejere kan kontaktformularen for en klient virke specifik for antal tegn.

Hvad er de vigtigste tegnbegrænsninger

Generelt har de fleste online, webbaserede karaktertællere ikke begrænsning for længden af den tekst, du indsætter til optælling. Imidlertid begrænser nogle sociale mediesider og applikationer overforbrug af tegnene i teksten. Derfor er ord- og tegngrænser ret almindelige, især i disse dage på Internettet. De fleste mennesker er mere tilbøjelige til at være opmærksomme på 140 tegn i tilfælde af tweets på Twitter, men tegngrænser er ikke defineret til Twitter.

Som ethvert andet socialt medieside har Facebook for eksempel specifikke længdekrav til at skrive på feedet og sende det

 • Symboler
  0
 • Symboler (ingen plads)
  0
 • Ord
  0
 • Unikke ord
  0
 • Sætninger
  0
 • Længste sætning (ord)
  0
 • Korteste sætning (ord)
  0
 • Gns. Dømme (ord)
  0
 • Gns. Dømme (tegn)
  0
 • Gennemsnit. ordlængde
  0
 • Afsnit
  0
 • sider
  0
 • Stavelser
  0
 • Linjer
  0
 • Læsetid
  0
 • Taletid
  0
 • Hand Writing Time
  0
Massefylde

Vi bruger cookies, bare for at spore besøg på vores hjemmeside, vi gemmer ingen personlige oplysninger.