Mikä on merkkilaskuri
Merkkilaskuri määritellään missä tahansa tekstissä käytettyjen merkkien määränä tai laskimena. Merkkilaskurit ovat saatavana joko tiedostomuotoina ja verkkopohjaisena alustana, jota on helppo ja kätevä käyttää. Joskus merkkilaskurityökalun käyttäjät pitävät parempana yksinkertaisuutta kuin yksityiskohtaiset kirjoitustiedot, joita sanalaskuri yleensä tarjoaa, ja juuri tämä laskurityökalu tarjoaa. Merkkilaskuri määrittää myös merkkien määrän ja sanamäärän, mikä on usein ainoa tieto, jonka sinun on tiedettävä kirjoituksestasi. Tämän työkalun avulla saat välittömästi yksityiskohtaista tietoa salamannopeasti.
Kuinka tärkeää on käyttää merkkilaskuria
Aina ja aina, kun tekstin todellisten merkkien määrällä on merkitystä, merkkilaskurin käytön merkitys kasvaa. Esimerkiksi opiskelijoille kotitehtävissä on usein joitain rajoituksia tai vähimmäisvaatimuksia. Sama koskee korkeakoulujen sovelluksia, yritysten työtovereita tai yritysten omistajia. Näiden noudattamisella voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten kirjoitustasi tarkistetaan ja luokitellaan, koska työkalu auttaa ja näyttää, pystytkö seuraamaan perusohjeita. Merkkilaskuri voi varmistaa, ettet ylitä rajoja vahingossa tai edes laiminlyö minimiä, jotka voivat olla tekstisi ensisijainen mittari.
Nämä tiedot tekstin merkkien määrästä voivat olla myös hyödyllisiä kirjoittajille. Sanojen, merkkien, rivien jne. Määrän tunteminen voi auttaa kirjoittajia ymmärtämään paremmin kirjoitetun sisällön pituuden ja helpottamaan sitten tekstisivujen näyttämistä tietyllä tavalla. Niille kirjailijoille, jotka kirjoittavat sanomalehtiin ja erityisesti aikakauslehdille, hahmolaskurin käytön edun tunteminen voi auttaa kirjailijaa saamaan tarvitsemansa tiedot tähän rajoitettuun tilaan. Lisäksi työnhakijoille voi olla välttämätöntä tietää ansioluettelon merkkien lukumäärä saadakseen kaikki haluamansa tiedot yhdelle sivulle. Kirjoittajat voivat hämätä eri kirjasinten, kokojen ja välien mukaan säätääkseen yhdelle sivulle mahtuvien merkkien määrää, mutta on tärkeää tietää, kuinka paljon kirjailija yrittää tarjota yhdelle sivulle.
Merkkilaskurin käyttö
Jos haluat selvittää ja laskea kirjoituksen merkin ja sananumeron, kopioi ja liitä teksti suoraan merkkilaskurityökaluun. Jos et ole valmistellut sisältöä merkkien laskemiseksi, voit kirjoittaa suoraan kyseisen työkalun teksti-alueelle. Kun se on tehty, verkkopohjainen online-merkkilaskurityökalu näyttää välittömästi lisäämäsi tekstin molemmat lukemat. Merkkilaskurityökalu voi olla hyödyllinen ja kätevä monissa tapauksissa. Silti tämä työkalu voi olla erityisen hyödyllinen, kun kirjoitat merkkien vähimmäis- ja enimmäisrajoituksia varten.
Merkkilaskuria pidetään usein käytettävänä vain englanniksi, mikä on väärä lausunto. Työkalu voi olla hyödyllinen niille, jotka kirjoittavat muilla kuin englannin kielillä, joissa merkkien määrä on tärkeä ja tärkeä. Näin voi olla esimerkiksi seuraavilla kielillä: korea, japani, kiina jne., Joissa merkit näyttävät olevan kirjoitetun kielen perusta. Jopa niille ihmisille, jotka eivät kirjoita englanniksi, pelkkä merkkilaskurin käytön tuntemus kirjoittamisen kannalta on varsin hyödyllistä heidän kirjoitukselleen.
Merkkien laskeminen tekstinkäsittelyohjelmistossa
OpenOffice - Valitse "Työkalut" -valikkorivi ja napsauta sitten "Sanamäärä". Ponnahdusikkuna ilmestyy kerran ja näyttää tarkan merkkien määrän.
AbiWord - Valitse Työkalut-valikko. Paina sitten "Sanamäärä". Ponnahdusikkuna näyttää merkkien kokonaismäärän.
Microsoft WordPad ja Microsoft Notepad ovat yksinkertaisia tekstieditoreja, ja molemmat ohjelmistot eivät sisällä merkkilaskuritoimintoa.
Kuinka laskea merkkejä MS Wordissa
Microsoft Wordilla on loistava ominaisuus asiakirjan sanojen laskemiseen. Sanamäärän lisäksi MS Word voi myös tarjota raportissa käytettyjen merkkien määrän. Paperin merkkien määrän tunteminen on hyödyllistä riippumatta siitä, oletko yrityksen omistaja, opiskelija, kirjailija jne. Esimerkiksi freelance-kirjailijana asiakkaalla voi usein olla tiettyjä merkkilukuja, jotka hän haluaa sinun saavan, tai Yritysomistajille asiakkaan yhteydenottolomake voi näkyä merkkikohtaisesti.
Mitkä ovat tärkeimmät merkkien lukumäärän rajoitukset
Yleensä useimmissa verkossa olevissa verkkopohjaisissa merkkilaskureissa ei ole rajoitusta lisäämäsi tekstin pituuteen laskemista varten. Jotkut sosiaalisen median sivustot ja sovellukset rajoittavat kuitenkin merkkien liikakäyttöä tekstissä. Siksi sana- ja merkkirajoitukset ovat melko yleisiä, etenkin nykyään Internetissä. Suurin osa ihmisistä on todennäköisemmin tietoinen 140 merkistä, jos twiittejä on Twitterissä, mutta Twitterille ei ole määritelty merkkirajoituksia.
Kuten kaikilla muilla sosiaalisen median sivustoilla, esimerkiksi Facebookilla on erityiset pituusvaatimukset syötteelle kirjoittamiseen, lähettämiseen