Ord

0

Symboler

0

Symboler Teller

Hva er Character Counter

Tegnteller er definert som en telling eller kalkulator av tegn som brukes i hvilken som helst tekst. Character Counters er tilgjengelig enten i filformater og som en nettbasert plattform, som er enkel og praktisk å bruke. Noen ganger foretrekker brukere av karaktertellerverktøyet enkelhet fremfor detaljert skriveinformasjon som en ordteller vanligvis tilbyr, og det er det dette tellerverktøyet gir. Tegntelleren bestemmer også antall tegn og antall ord, som ofte er den eneste informasjonen du trenger å vite om skrivingen din. Gjennom dette verktøyet får du umiddelbart detaljert informasjon i lynrask hastighet.

Hvor viktig det er å bruke Character Counter

Når og hvor antall faktiske tegn i en tekst betyr noe, øker viktigheten av bruk av karakterteller. For eksempel for studenter er det ofte noen grenser eller minimum for lekser. Det samme gjelder for høyskolesøknader, kolleger i selskaper eller bedriftseiere. Å overholde disse kan ha en betydelig innvirkning på hvordan skrivingen din blir gjennomgått og rangert, siden verktøyet hjelper og viser om du er i stand til å følge grunnleggende instruksjoner. Karaktertelleren kan sikre at du ikke går over grensene ved et uhell eller til og med ikke unnlater å oppfylle minimum som kan være den viktigste beregningen for tekstene dine.

Denne informasjonen om antall tegn i en tekst kan også være ganske nyttig for forfattere. Å kjenne antall ord, tegn, linjer osv. Kan hjelpe forfattere til å forstå lengden på det skrevne innholdet deres bedre, og gjør det deretter lettere å jobbe med å vise sidene i teksten på en bestemt måte. For de skribentene som skriver for aviser og magasiner, spesielt der det er begrenset plass, kan kunnskapen om fordelen med karaktertellerbruk hjelpe forfatteren å få den mest nødvendige informasjonen til det begrensede rommet. Videre, for arbeidssøkere, kan det være viktig å vite antall tegn i CV-en for å få all informasjonen de ønsker å skrive på en enkelt side. Forfattere kan lure seg rundt med forskjellige skrifttyper, størrelser og mellomrom for å justere antall tegn de kan passe på en enkelt side, men det er viktig å vite hvor mye forfatteren prøver å gi på en enkelt side.

Hvordan bruke Character Counter

For å finne ut og beregne tegnet og ordnummeret på skrivingen, kopier og lim inn teksten rett inn i tegntellerverktøyet. Hvis du ikke har forberedt innhold for å telle tegnene, kan du skrive direkte inn i tekstområdet til verktøyet. Når du har gjort det, vil det nettbaserte, online tegnverktøyet umiddelbart vise begge tellinger for teksten din som er satt inn. Karaktertellerverktøyet kan være nyttig og praktisk i mange tilfeller. Likevel kan dette verktøyet være spesielt nyttig når du skriver for tegn minimum og maksimal begrensning.

Character Counter blir ofte ansett for å brukes kun for engelsk, noe som er feil utsagn. Verktøyet kan være nyttig for de som skriver på ikke-engelske språk, der antall tegn er viktig og viktig. For eksempel kan det være tilfelle for følgende språk: koreansk, japansk, kinesisk osv. Der tegn ser ut til å være grunnlaget for skriftspråket. Selv for de menneskene som ikke skriver på engelsk, er det ganske gunstig for deres skriving å kjenne til bruken av karaktertelleren for å skrive.

Hvordan telle tegn i tekstbehandlingsprogramvare

OpenOffice - Velg menylinjen "Verktøy" og klikk deretter på "Antall ord". En popup-dialogboks vises en gang og viser nøyaktig antall tegn.
AbiWord - Velg "Verktøy" -menyen. Trykk deretter på "Word Count". Et popup-vindu vil gi deg totalt antall tegn.
Microsoft WordPad og Microsoft Notepad er enkle tekstredigerere, og begge programvarene inneholder ikke en tegntellerfunksjon.

Hvordan telle tegn i MS Word

Microsoft Word har en flott funksjon for å beregne ordene i et dokument. I tillegg til ordtellingen, kan MS Word også tilby tellingen for tegnene som brukes i en rapport. Å vite karakterantallet på oppgaven din er nyttig, uansett om du er bedriftseier, student, forfatter, etc. For eksempel, som frilansforfatter, kan en klient ofte ha spesifikke karakterteller han / hun vil at du skal oppnå, eller For bedriftseiere kan kontaktskjemaet for en klient vises spesifikt for antall tegn.

Hva er de viktigste begrensningene for antall tegn?

Vanligvis har de fleste nettbaserte karaktertellere ikke begrensning for lengden på teksten du setter inn for telling. Noen sosiale medier og applikasjoner begrenser imidlertid overforbruk av tegnene i teksten. Derfor er ord- og tegnbegrensninger ganske vanlige, spesielt i disse dager på Internett. De fleste er mer sannsynlig å være klar over 140 tegn i tilfelle tweets på Twitter, men tegngrenser er ikke definert til Twitter.

Som for eksempel andre sosiale medier, har Facebook spesifikke lengdekrav for å skrive på feeden og legge ut

 • Symboler
  0
 • Symboler (ingen mellomrom)
  0
 • Ord
  0
 • Unike ord
  0
 • Setninger
  0
 • Lengste setning (ord)
  0
 • Korteste setning (ord)
  0
 • Gj.sn. Setning (ord)
  0
 • Gj.sn. Setning (tegn)
  0
 • Gjennomsnitt. ordlengde
  0
 • Avsnitt
  0
 • Sider
  0
 • Stavelser
  0
 • Linjer
  0
 • Lesetid
  0
 • Taletid
  0
 • Hand Writing Time
  0
Tetthet

Vi bruker informasjonskapsler, bare for å spore besøk på nettstedet vårt, vi lagrer ingen personlige opplysninger.