Λόγια

0

Χαρακτήρες

0

Μετρητής λέξεων

Η καταμέτρηση λέξεων είναι γνωστή σε άτομα που πληρώνονται για γραφή. Τα περισσότερα ακαδημαϊκά έγγραφα έχουν ορισμένους περιορισμούς μήκους, είτε 1.000 είτε 80.000 λέξεις. Αν και μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί από παραγράφους ή σελίδες, το πιο συνηθισμένο είναι η μέτρηση αυτών των τύπων εμποδίων σε λέξεις ή χαρακτήρες. Η παραμονή εντός του ορίου είναι απαραίτητη. Υπάρχει ακόμη και μια συγκεκριμένη ταξινόμηση μυθιστορημάτων με τον αριθμό των λέξεων. Η καταμέτρηση των λέξεων έχει μακρά ιστορία με διαφορετικούς σκοπούς. Αλλά ο αρχικός στόχος αυτών των μετρήσεων ήταν να αναπτύξει ένα λεξιλόγιο συγκεκριμένου τύπου όπως σπάνιες, κοινές, χρήσιμες ή ουσιαστικές λέξεις με απώτερο στόχο τη δημιουργία λεξικών για τη διδασκαλία και τη μάθηση της στενογραφίας, της ορθογραφίας ή της ανάγνωσης πιο εύκολα. και αποτελεσματικά δυνατό.

Τι είναι το Wordcounter;

Το Wordcounter είναι ένα εργαλείο που διευκολύνει τη μέτρηση χαρακτήρων, λέξεων, προτάσεων, παραγράφων και σελίδων σε πραγματικό χρόνο, μαζί με τον έλεγχο γραμματικής και ορθογραφίας. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της είναι η ανάλυση της πυκνότητας των λέξεων, όπου μπορείτε να δείτε ποιοι όροι επαναλαμβάνετε περισσότερο σε όλο το κείμενο (εύχρηστο για να δημιουργήσετε ένα καλό SEO, για παράδειγμα) και, ειδικότερα, ένα χρονόμετρο για να ελέγξετε πόσο διαρκεί. Είναι επίσης ικανό να σας πει πόσες φορές επαναλαμβάνονται οι λέξεις του κειμένου σας, καθώς και οι κατασκευές δύο ή τριών πιο κοινών λέξεων. Η εύρεση μοτίβων σε μεγάλα σύνολα γραφής μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει με το χέρι, αλλά οι υπολογιστές μπορούν να βοηθήσουν. Το Word Counter σάς βοηθά να αρχίσετε να αναλύετε το κείμενο ποσοτικά, αλλά σας δείχνει τις λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού υποστηρίζουν την καταμέτρηση λέξεων και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία οργάνων που διατίθενται στο διαδίκτυο, ορισμένοι συντάκτες κειμένου έχουν επίσης ένα εγγενές εργαλείο για τη μέτρηση των λέξεων. Μπορεί να υπάρχουν μικρές και ακόμη και σημαντικές διαφορές στα αποτελέσματα καταμέτρησης λέξεων που παράγονται από διαφορετικές μηχανές καταμέτρησης λέξεων. Προς το παρόν, κανένας κανόνας ή σύστημα δεν καθορίζει ποια μέσα ή σχήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την καταμέτρηση λέξεων και διαφορετικά εργαλεία μέτρησης λέξεων χρησιμοποιούν τα σχέδιά τους για αυτό. Ο πιο συνηθισμένος ορισμός της λέξης είναι "γράμματα που περιβάλλονται από κενό, που έχει κάποια σημασία", αλλά διαφορετικά προγράμματα περιλαμβάνουν διαφορετικές έννοιες σε αυτό το μεμονωμένο αντικείμενο.

Καταμέτρηση λέξεων χρησιμοποιώντας το Microsoft Word

Οι περισσότεροι άνθρωποι πληκτρολογούν τα κείμενά τους στο Microsoft Word, το πιο κοινό όργανο καταμέτρησης λέξεων. Η Microsoft Word Statistics θεωρεί τα πάντα ανάμεσα σε δύο διαστήματα μια λέξη, είτε πρόκειται για έναν αριθμό είτε για ένα σύμβολο. Από την άλλη πλευρά, το Word δεν περιλαμβάνει στα στατιστικά στοιχεία του αριθμού λέξεων το κείμενο σε πλαίσια κειμένου ή σχήματα, που μπορεί μερικές φορές να προσθέσει σημαντικό αριθμό λέξεων στην καταμέτρηση λέξεων.

Συγκεκριμένα εργαλεία μέτρησης λέξεων

Τα ειδικά εργαλεία για την καταμέτρηση λέξεων είναι πιο ακριβή από το Microsoft Word. Συνήθως, ένας χρήστης μπορεί να καθορίσει ότι θέλετε να μετράει αριθμούς ή να συμπεριλαμβάνει το κείμενο από επιπλέον αντικείμενα έως τα στατιστικά στοιχεία καταμέτρησης λέξεων. Τα καλύτερα εργαλεία καταμέτρησης λέξεων έχουν συνήθως ευκαιρίες καταμέτρησης λέξεων σε κεφαλίδες, υποσέλιδα, σημειώσεις, υποσημειώσεις, υποσημειώσεις, πλαίσια κειμένου, σχήματα, σχόλια, κρυφό κείμενο, κείμενο σε ενσωματωμένα και συνδεδεμένα έγγραφα. Επίσης, μπορούν να παρέχουν τον αριθμό λέξεων σε μεγάλο αριθμό μορφών αρχείων.

Λένε ότι, λόγω αυτών των διαφορών, το πλήθος λέξεων που παράγεται από συγκεκριμένα εργαλεία μέτρησης λέξεων συνήθως μετράει περισσότερες λέξεις / ενότητες από τον αριθμό λέξεων στο Microsoft Word.

Εφαρμογές για μέτρηση λέξεων

Αν και δεν έχουν τόσες λειτουργίες όπως οι εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές, υπάρχουν επίσης εφαρμογές για φορητές συσκευές για τη μέτρηση λέξεων και χαρακτήρων. Στην περίπτωση του Android, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Word Counter, μια απλή εφαρμογή που μετρά μόνο λέξεις, χαρακτήρες με κενά, χαρακτήρες χωρίς κενά και φράσεις.

Η εφαρμογή iPhone είναι ακόμη πιο βασική και ο τίτλος της αφήνει λίγο χώρο για αβεβαιότητα: Εμφάνιση λέξεων, χαρακτήρων ή αριθμών παραγράφων και αυτό κάνει η εφαρμογή, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

 • Λόγια
  0
 • Μοναδικές λέξεις
  0
 • Χαρακτήρες
  0
 • Χαρακτήρες (χωρίς κενά)
  0
 • Καταδίκες
  0
 • Μεγαλύτερη ποινή (λόγια)
  0
 • Συντομότερη πρόταση (λόγια)
  0
 • Μέσος όρος Πρόταση (λόγια
  0
 • Μέσος όρος Πρόταση (οστεοφυλάκιο)
  0
 • Μέση τιμή. μήκος λέξης
  0
 • Παράγραφος
  0
 • Σελίδες
  0
 • Συλλαβές
  0
 • Γραμμές
  0
 • Χρόνος διαβασματός
  0
 • Χρόνος ομιλίας
  0
 • Χρόνος γραφής με το χέρι
  0

Χρησιμοποιούμε cookies, για να παρακολουθούμε τις επισκέψεις στον ιστότοπό μας, δεν αποθηκεύουμε προσωπικά στοιχεία.