Szavak

0

Karakterek

0

Szó számláló

A szavak számlálása az emberek számára ismert, akik fizetnek az írásért. A legtöbb tudományos dokumentum bizonyos hosszúságbeli korlátozással rendelkezik, legyen az 1000 vagy 80 000 szó. Bár korlátozások lehetnek bekezdések vagy oldalak szerint, a leggyakoribb az ilyen típusú akadályok szavakkal vagy karakterekkel való mérése. Nélkülözhetetlen. Még a regények speciális osztályozása is van a szavak száma szerint. A szavak számolásának hosszú története van, amelyet különféle célok motiválnak. De ezeknek a számoknak a kezdeti célja egy bizonyos típusú szókincs kifejlesztése, például ritka, közönséges, hasznos vagy nélkülözhetetlen szavak kifejlesztése, amelynek végső célja szótárak létrehozása a stenográfia, helyesírás vagy az olvasás megkönnyítése érdekében. és hatékonyan lehetséges.

Mi a Wordcounter?

A Wordcounter olyan eszköz, amely megkönnyíti a karakterek, szavak, mondatok, bekezdések és oldalak valós időben történő számlálását, a nyelvtan és a helyesírás-ellenőrzés mellett. Előnyei között szerepel a szavak sűrűségének elemzése, ahol láthatja, hogy mely kifejezéseket többször ismételte a szöveg egészében (például jó SEO készítéséhez praktikus), és különösen egy stopper, amely ellenőrzi, hogy meddig tart. Azt is meg tudja mondani, hányszor ismétlik meg a szöveg szavai, valamint két vagy három leggyakoribb szó felépítése. A nagy íráskészletekben mintákat nem lehet kézzel megkeresni, de a számítógépek segíthetnek. A Word Counter segít elkezdeni a szöveg mennyiségi elemzését, de megmutatja a leggyakrabban használt szavakat és kifejezéseket.

A modern böngészők támogatják a szavak számlálását, és az eszközök széles választéka elérhető online, néhány szövegszerkesztőnek natív eszköze van a szavak számlálására is. Kismértékű és akár lényeges különbségek is lehetnek a különböző szavak számlálómotorjai által elért szavak számában. Jelenleg egyetlen szabály vagy rendszer sem határozza meg, hogy mely eszközöket vagy sémákat kell használni a szavak számlálásához, és a különféle szavak számlálói eszközök használják a rendszerüket ehhez. A szó leggyakoribb meghatározása a "betűket egy rés veszi körül, amelyek bizonyos jelentést közvetítenek", de a különböző programok különböző jelentéseket tartalmaznak ebben az egyetlen objektumban.

Szószámolás a Microsoft Word használatával

A legtöbb ember szövegeit a Microsoft Word-ben írja le, amely a leggyakoribb szószámláló eszköz. A Microsoft Word Statistics két szóköz között mindent figyelembe vesz egy szóval, legyen az szám vagy szimbólum. Másrészről, a Word nem tartalmazza a szavak számának statisztikájában a szövegmezőben vagy alakban szereplő szöveget, mivel előfordulhat, hogy jelentős számú szót ad hozzá a szavak számához.

Különleges szavak számlálói eszközök

A szavak számolására szolgáló speciális eszközök pontosabbak, mint a Microsoft Word. Általában a felhasználó meghatározhatja, hogy számot akar-e számolni, vagy beteszi a szöveget a további objektumokból a szószám-statisztikákba. A legjobb szószámláló eszközöknek általában szavak számlálási lehetősége van fejlécekben, láblécekben, jegyzetekben, lábjegyzetekben, végjegyzetekben, szövegmezőkben, alakokban, megjegyzésekben, rejtett szövegben, beágyazott és összekapcsolt dokumentumokban található szövegben. Emellett számos fájlformátumban biztosíthatják a szavak számát.

Azt mondják, hogy ezeknek a különbségeknek köszönhetően a speciális szakszámláló eszközök által előállított szavak száma több szót / egységet számol, mint a Microsoft Wordben szereplő szavak száma.

Alkalmazások szavak számlálására

Noha nem olyan sok funkcióval rendelkezik, mint az asztali verziók, vannak mobilalkalmazások a szavak és a karakterek számlálására. Android esetén használhatjuk a Word Counter alkalmazást, amely egy egyszerű alkalmazás, amely csak a szavakat, a karaktereket szóközökkel, a szóköz nélküli karaktereket és a kifejezéseket számolja.

Az iPhone alkalmazás még alapvetõbb, és címe kevés helyet hagy a bizonytalanságnak: Mutassa meg a szavak, a karakterek vagy a bekezdések számát, és ezt teszi az alkalmazás, sem több, sem kevesebb.

 • Szavak
  0
 • Egyedi szavak
  0
 • Karakterek
  0
 • Karakterek (nincs hely)
  0
 • mondatok
  0
 • Leghosszabb mondat (szavak)
  0
 • Legrövidebb mondat (szavak)
  0
 • Átl. Mondat (szavak)
  0
 • Átl. Mondat (vitéz szemling)
  0
 • Átlagos. szó hossza
  0
 • Bekezdés
  0
 • Oldalak
  0
 • szótagok
  0
 • vonalak
  0
 • Olvasási idő
  0
 • Beszélési idő
  0
 • Kézi írás ideje
  0

Sütiket használunk, csak a webhelyünk látogatásainak nyomon követésére, nem tárolunk személyes adatokat.