cuvinte

0

caractere

0

Contorizator de cuvinte

Numărarea cuvintelor este binecunoscută pentru persoanele care sunt plătite pentru scris. Majoritatea documentelor academice au unele restricții de lungime, fie că este vorba de 1.000 sau 80.000 de cuvinte. Deși pot exista limitări în funcție de paragrafe sau pagini, cea mai comună este măsurarea acestor tipuri de bariere în cuvinte sau caractere. Menținerea în limita este esențială. Există chiar și o clasificare specifică a romanelor după numărul de cuvinte. Numărarea cuvintelor are o istorie lungă motivată de scopuri diverse. Dar scopul inițial al acestor numărări a fost dezvoltarea unui vocabular de un anumit tip, cum ar fi cuvinte rare, comune, utile sau esențiale, cu obiectivul final de a genera dicționare pentru predarea și învățarea stenografiei, ortografiei sau a cititului cel mai ușor și eficient.

Ce este Wordcounter?

Wordcounter este un instrument care facilitează sarcina de a număra caractere, cuvinte, propoziții, paragrafe și pagini în timp real, alături de verificarea gramaticii și ortografiei. Printre beneficiile sale se numără analiza densității cuvintelor, unde puteți vedea ce termeni repetați mai mult pe întregul text (la îndemână pentru a face un SEO bun, de exemplu) și, în special, un cronometru pentru a controla cât durează. De asemenea, este capabil să vă spună de câte ori se repetă cuvintele textului dvs., precum și construcțiile a două sau trei dintre cele mai frecvente cuvinte. Găsirea tiparelor în seturi mari de scriere poate fi greu de făcut manual, dar computerele vă pot ajuta. Contorul de cuvinte vă ajută să începeți să analizați cantitativ textul, dar vă arată cele mai utilizate cuvinte și expresii.

Navigatoarele web moderne acceptă numărarea cuvintelor și există o mare varietate de instrumente disponibile online, unii editori de text au un instrument nativ pentru numărarea cuvintelor. Pot exista diferențe ușoare și chiar substanțiale în rezultatele numărării cuvintelor produse de diferite motoare de numărare a cuvintelor. În prezent, nicio regulă sau sistem nu definește ce instrumente sau schemă trebuie utilizate pentru numărarea cuvintelor și diferite instrumente de numărare a cuvintelor își folosesc schemele pentru aceasta. Cea mai comună definiție a cuvântului este „literele înconjurate de un gol, care transmite un anumit sens”, dar diferite programe includ sensuri diferite în acest singur obiect.

Numerotarea cuvintelor folosind Microsoft Word

Majoritatea oamenilor își scriu textele în Microsoft Word, cel mai comun instrument de numărare a cuvintelor. Microsoft Word Statistics consideră totul între două spații un cuvânt, fie el un număr sau un simbol. Pe de altă parte, Word nu include în statisticile de numărare a cuvintelor textul în căsuțe sau forme de text, care se poate întâmpla să adauge un număr semnificativ de cuvinte la numărul de cuvinte.

Instrumente specifice de numărare a cuvintelor

Instrumentele specifice de numărare a cuvintelor sunt mai precise decât Microsoft Word. De obicei, un utilizator poate determina dacă doriți să numărați numere sau să includeți textul de la obiecte suplimentare la statisticile de număr de cuvinte. Cele mai bune instrumente de numărare a cuvintelor au, de obicei, oportunități de numărare a cuvintelor în anteturi, subsoluri, note, note de subsol, note finale, căsuțe de text, forme, comentarii, text ascuns, text în documente încorporate și legate. De asemenea, acestea pot oferi numărul de cuvinte într-un număr mare de formate de fișiere.

Ei spun că, din cauza acestor diferențe, numărul de cuvinte produs de instrumente specifice de numărare de cuvinte numără, de obicei, mai multe cuvinte / unități decât numărul de cuvinte în Microsoft Word.

Aplicații pentru numărarea cuvintelor

Deși nu au la fel de multe funcții ca versiunile desktop, există și aplicații mobile pentru numărarea cuvintelor și caracterelor. În cazul Android, putem folosi Word Counter, o aplicație simplă care numără doar cuvinte, caractere cu spații, caractere fără spații și fraze.

Aplicația pentru iPhone este și mai de bază, iar titlul său lasă puțin spațiu pentru incertitudine: afișarea numărului de cuvinte, caracter sau paragrafe, iar asta face aplicația, nici mai mult nici mai puțin.

 • cuvinte
  0
 • Cuvinte unice
  0
 • caractere
  0
 • caractere (fara spatii)
  0
 • Propoziții
  0
 • Cea mai lungă propoziție (cuvinte)
  0
 • Cea mai scurtă propoziție (cuvinte)
  0
 • Med. propoziție (cuvinte)
  0
 • Med. propoziție (Alfabet)
  0
 • In medie. lungimea cuvântului
  0
 • Paragraf
  0
 • Pagini
  0
 • silabelor
  0
 • Linii
  0
 • Timp de citit
  0
 • Timp de vorbire
  0
 • Timp de scriere de mână
  0
Densitate

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele site-ului nostru web, nu stocăm detalii personale.