Paraules

0

Símbols

0

Comptador de símbols

Què és el comptador de caràcters

El comptador de caràcters es defineix com un recompte o calculadora de caràcters utilitzats en qualsevol text. Els comptadors de caràcters estan disponibles en format de fitxer i com a plataforma basada en web, que és fàcil d’utilitzar. De vegades, els usuaris de l'eina de comptador de caràcters prefereixen la simplicitat sobre la informació d'escriptura detallada que sol oferir un comptador de paraules, i és el que proporciona aquesta eina de comptadors. El comptador de caràcters també determina el recompte de caràcters i el recompte de paraules, que sovint és l’única informació que heu de saber sobre la vostra escriptura. Mitjançant aquesta eina, rebreu informació detallada immediatament a una velocitat ràpida.

Què tan important és utilitzar el comptador de caràcters

Sempre que importa el nombre de caràcters reals d’un text, augmenta la importància de l’ús del comptador de caràcters. Per exemple, per als estudiants, sovint hi ha uns límits o uns mínims per a les tasques a realitzar. El mateix passa amb les sol·licituds universitàries, els companys de feina d’empreses o els empresaris. Seguir-los pot tenir un impacte significatiu en com es revisa i es classifica l’escriptura, ja que l’eina ajuda i mostra si és capaç de seguir instruccions bàsiques o no. El comptador de caràcters us pot garantir que no sobrepasseu els límits de manera accidental o que fins i tot no deixeu de complir els mínims que poden ser la mètrica principal dels vostres textos.

Aquesta informació sobre el nombre de caràcters d’un text també pot ser molt útil per als escriptors. Conèixer el nombre de paraules, caràcters, línies, etc. pot ajudar els escriptors a comprendre millor la longitud del seu contingut escrit i, a continuació, facilita el treball per mostrar les pàgines del text d’una manera específica. Per a aquells escriptors que escriuen per a diaris i revistes, especialment quan hi ha poc espai, conèixer l’avantatge de l’ús de comptadors de caràcters pot ajudar a l’escriptor a obtenir la informació més necessària en aquest espai limitat. A més, per als que busquen feina, conèixer el nombre de caràcters del seu currículum pot ser essencial per obtenir tota la informació que desitgi escriure en una sola pàgina. Els escriptors poden enganyar-se amb diferents tipus de lletra, mides i espaiats per ajustar el nombre de caràcters que poden cabre en una sola pàgina, però és vital saber la quantitat que l’escriptor intenta proporcionar en una sola pàgina.

Com s'utilitza el comptador de caràcters

Per esbrinar i calcular el caràcter i el número de paraula de l'escriptura, copieu i enganxeu el text directament a l'eina de comptador de caràcters. Si no heu preparat contingut per comptar els caràcters, podeu escriure directament a l'àrea de text d'aquesta eina. Un cop fet això, l'eina de comptador de caràcters en línia basada en web mostrarà immediatament els dos recomptes del text que heu inserit. L'eina de comptador de caràcters pot ser útil i convenient en molts casos. Tot i això, aquesta eina pot ser especialment útil quan escriviu per a la limitació mínima i màxima de caràcters.

Sovint es considera que el comptador de caràcters només s’utilitza en anglès, que és una afirmació equivocada. L'eina pot ser útil per a aquells que escriuen en idiomes no anglesos, on el recompte de caràcters és important i és important. Per exemple, pot ser el cas dels idiomes següents: coreà, japonès, xinès, etc., on els caràcters semblen ser la base de la llengua escrita. Fins i tot per a aquelles persones que no escriuen en anglès, el simple fet de conèixer l’ús del comptador de caràcters per escriure és força beneficiós per a la seva escriptura.

Com es compten els caràcters del programari de processament de textos

OpenOffice: trieu la barra de menú "Eines" i feu clic a "Recompte de paraules". Un cop apareixerà un quadre de diàleg emergent que mostrarà el recompte exacte de caràcters.
AbiWord: seleccioneu el menú "Eines". A continuació, premeu "Recompte de paraules". Una finestra emergent us mostrarà el recompte total de caràcters.
Microsoft WordPad i Microsoft Notepad són simples editors de text i tots dos programes no contenen cap funció de comptador de caràcters.

Com es compten els caràcters a MS Word

Microsoft Word té una gran funció per calcular les paraules d’un document. A més del recompte de paraules, MS Word també pot oferir el recompte dels caràcters utilitzats en un informe. És útil conèixer el recompte de caràcters del vostre treball, independentment de si sou propietari d’una empresa, estudiant, escriptor, etc. per als propietaris d'empreses, el formulari de contacte d'un client pot aparèixer específicament per al recompte de caràcters.

Quines són les principals limitacions del recompte de caràcters

En general, la majoria dels comptadors de caràcters en línia basats en web no tenen limitacions per a la longitud del text que inseriu per comptar. No obstant això, alguns llocs i aplicacions de xarxes socials restringeixen l'ús excessiu dels caràcters al text. Per tant, els límits de paraules i caràcters són força habituals, sobretot en aquests dies a Internet. És probable que la majoria de la gent tingui en compte 140 caràcters en cas de piulades a Twitter, però els límits de caràcters no es defineixen a Twitter.

Com qualsevol altre lloc de xarxes socials, per exemple, Facebook té requisits específics de longitud per escriure al feed i publicar-lo

 • Símbols
  0
 • Símbols (sense espais)
  0
 • Paraules
  0
 • Paraules úniques
  0
 • Frases
  0
 • Oració més llarga (paraules)
  0
 • Oració més curta (paraules)
  0
 • Mitjana Frase (paraules)
  0
 • Mitjana Frase (caràcters)
  0
 • Mitjana. longitud de la paraula
  0
 • Paràgraf
  0
 • Pàgines
  0
 • Síl·labes
  0
 • Línies
  0
 • Temps de lectura
  0
 • Temps de parla
  0
 • Temps d’escriptura manual
  0
Densitat

Utilitzem cookies, només per fer un seguiment de les visites al nostre lloc web, sense emmagatzemar dades personals.