Λόγια

0

Σύμβολα

0

Μετρητής συμβόλων

Τι είναι ο μετρητής χαρακτήρων

Ο Μετρητής χαρακτήρων ορίζεται ως μια μέτρηση ή αριθμομηχανή χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται σε οποιοδήποτε κείμενο. Οι μετρητές χαρακτήρων διατίθενται είτε σε μορφές αρχείων όσο και ως διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία είναι εύκολη και εύχρηστη. Μερικές φορές οι χρήστες του εργαλείου μετρητή χαρακτήρων προτιμούν την απλότητα από τις λεπτομερείς πληροφορίες γραφής που συνήθως προσφέρει ένας μετρητής λέξεων και αυτό παρέχει αυτό το εργαλείο μετρητή. Ο μετρητής χαρακτήρων καθορίζει επίσης τον αριθμό χαρακτήρων και τον αριθμό λέξεων, που είναι συχνά οι μόνες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τη γραφή σας. Μέσω αυτού του εργαλείου, λαμβάνετε αμέσως λεπτομερείς πληροφορίες με ταχύτητα αστραπής.

Πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε το Character Counter

Όποτε και οπουδήποτε έχει σημασία ο αριθμός των πραγματικών χαρακτήρων σε ένα κείμενο, αυξάνεται η σημασία της χρήσης του Μετρητή χαρακτήρων. Για παράδειγμα, για τους μαθητές, συχνά υπάρχουν ορισμένα όρια ή ελάχιστα για τις εργασίες τους στο σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για αιτήσεις κολλεγίων, συναδέλφους σε εταιρείες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Η τήρηση αυτών μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης του γραψίματός σας, καθώς το εργαλείο βοηθά και δείχνει εάν είστε σε θέση να ακολουθήσετε βασικές οδηγίες. Ο μετρητής χαρακτήρων μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα υπερβείτε τα όρια κατά λάθος ή ακόμη και να μην παραλείψετε να πληροίτε τα ελάχιστα που μπορεί να είναι η κύρια μέτρηση για τα κείμενά σας.

Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των χαρακτήρων σε ένα κείμενο μπορούν επίσης να είναι πολύ χρήσιμες για τους συγγραφείς. Η γνώση του αριθμού των λέξεων, των χαρακτήρων, των γραμμών κ.λπ. μπορεί να βοηθήσει τους συγγραφείς να κατανοήσουν καλύτερα το μήκος του γραπτού περιεχομένου τους και, στη συνέχεια, διευκολύνει την εργασία για την εμφάνιση των σελίδων του κειμένου με συγκεκριμένο τρόπο. Για εκείνους τους συγγραφείς που γράφουν για εφημερίδες και περιοδικά, ειδικά όταν υπάρχει περιορισμένος χώρος, γνωρίζοντας ότι το πλεονέκτημα της χρήσης μετρητών χαρακτήρων μπορεί να βοηθήσει τον συγγραφέα να πάρει τις πιο απαραίτητες πληροφορίες σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο. Επιπλέον, για όσους αναζητούν εργασία, η γνώση του αριθμού των χαρακτήρων του βιογραφικού τους μπορεί να είναι απαραίτητη για τη λήψη όλων των πληροφοριών που επιθυμούν να γράψουν σε μία σελίδα. Οι συγγραφείς μπορούν να ξεγελαστούν με διαφορετικές γραμματοσειρές, μεγέθη και διαστήματα για να προσαρμόσουν τον αριθμό των χαρακτήρων που μπορούν να χωρέσουν σε μία σελίδα, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε το ποσό που προσπαθεί να παρέχει ο συγγραφέας σε μία σελίδα.

Τρόπος χρήσης του μετρητή χαρακτήρων

Για να μάθετε και να υπολογίσετε τον χαρακτήρα και τον αριθμό λέξης της γραφής, αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο απευθείας στο εργαλείο μετρητή χαρακτήρων. Εάν δεν έχετε προετοιμάσει περιεχόμενο για τη μέτρηση των χαρακτήρων, μπορείτε να γράψετε απευθείας στην περιοχή κειμένου αυτού του εργαλείου. Μόλις γίνει αυτό, το διαδικτυακό εργαλείο μετρητή χαρακτήρων θα εμφανίσει αμέσως και τις δύο μετρήσεις για το κείμενό σας που έχει εισαχθεί. Το εργαλείο μετρητή χαρακτήρων μπορεί να είναι χρήσιμο και βολικό σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν γράφετε για ελάχιστο και μέγιστο περιορισμό χαρακτήρων.

Ο Μετρητής χαρακτήρων θεωρείται συχνά ότι χρησιμοποιείται μόνο για Αγγλικά, κάτι που είναι λάθος δήλωση. Το εργαλείο μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους γράφουν σε μη αγγλικές γλώσσες, όπου ο αριθμός χαρακτήρων είναι σημαντικός και έχει σημασία. Για παράδειγμα, μπορεί να ισχύει για τις ακόλουθες γλώσσες: Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα κ.λπ., όπου οι χαρακτήρες φαίνεται να αποτελούν τη βάση της γραπτής γλώσσας. Ακόμα και για εκείνους τους ανθρώπους που δεν γράφουν στα Αγγλικά, η απλή γνώση της χρήσης του μετρητή χαρακτήρων για τη γραφή είναι αρκετά ευεργετική για τη γραφή τους.

Πώς να μετρήσετε χαρακτήρες στο λογισμικό επεξεργασίας κειμένου

OpenOffice - Επιλέξτε τη γραμμή μενού "Εργαλεία" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Word Count". Ένα αναδυόμενο πλαίσιο διαλόγου θα εμφανιστεί μία φορά και θα δείξει τον ακριβή αριθμό χαρακτήρων.
AbiWord - Επιλέξτε το μενού "Εργαλεία". Στη συνέχεια, πατήστε "Word Count." Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ο συνολικός αριθμός χαρακτήρων.
Το Microsoft WordPad και το Microsoft Notepad είναι απλοί συντάκτες κειμένου και και τα δύο λογισμικά δεν περιέχουν μια λειτουργία μετρητή χαρακτήρων.

Πώς να μετρήσετε χαρακτήρες στο MS Word

Το Microsoft Word διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα υπολογισμού των λέξεων σε ένα έγγραφο. Εκτός από την καταμέτρηση λέξεων, το MS Word μπορεί επίσης να προσφέρει τον αριθμό για τους χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται σε μια αναφορά. Η γνώση του αριθμού χαρακτήρων του χαρτιού σας είναι χρήσιμη, ανεξάρτητα από το αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, φοιτητής, συγγραφέας κ.λπ. Για παράδειγμα, ως ανεξάρτητος συγγραφέας, συχνά ένας πελάτης μπορεί να έχει συγκεκριμένους αριθμούς χαρακτήρων που θέλει να αποκτήσετε ή για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η φόρμα επικοινωνίας για έναν πελάτη μπορεί να εμφανίζεται συγκεκριμένη για τον αριθμό χαρακτήρων.

Ποιοι είναι οι κύριοι περιορισμοί αριθμού χαρακτήρων

Γενικά, οι περισσότεροι διαδικτυακοί μετρητές χαρακτήρων βάσει διαδικτύου δεν έχουν περιορισμό για το μήκος του κειμένου που εισάγετε για καταμέτρηση. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι και εφαρμογές κοινωνικών μέσων περιορίζουν την υπερβολική χρήση των χαρακτήρων στο κείμενο. Ως εκ τούτου, τα όρια λέξεων και χαρακτήρων είναι αρκετά κοινά, ειδικά αυτές τις μέρες στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να γνωρίζουν 140 χαρακτήρες σε περίπτωση tweets στο Twitter, αλλά τα όρια χαρακτήρων δεν καθορίζονται στο Twitter.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικών μέσων, για παράδειγμα, το Facebook έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τη σύνταξη στο feed, την ανάρτηση

 • Σύμβολα
  0
 • Σύμβολα(χωρίς κενά)
  0
 • Λόγια
  0
 • Μοναδικές λέξεις
  0
 • Καταδίκες
  0
 • Μεγαλύτερη ποινή (λόγια)
  0
 • Συντομότερη πρόταση (λόγια)
  0
 • Μέσος όρος Πρόταση (λόγια)
  0
 • Μέσος όρος Πρόταση (οστεοφυλάκιο)
  0
 • Μέση τιμή. μήκος λέξης
  0
 • Παράγραφος
  0
 • Σελίδες
  0
 • Συλλαβές
  0
 • Γραμμές
  0
 • Χρόνος διαβασματός
  0
 • Χρόνος ομιλίας
  0
 • Χρόνος γραφής με το χέρι
  0

Χρησιμοποιούμε cookies, για να παρακολουθούμε τις επισκέψεις στον ιστότοπό μας, δεν αποθηκεύουμε προσωπικά στοιχεία.